17. Ez az a ház... /T-35 nap/

 2011.07.14. 09:15

A két nappal ezelőtti írásban már rápillantottunk az épületre, és tekintetünket végigsiklattuk a modern technikának hála a környező utcákon is. A külső megjelenés azonban nem minden – amit ránézve a csodálatos homlokzatra, őszintén remélünk is -, így most egy kicsit beljebb invitáljuk az olvasót. Jelenleg még mi is csak annyi információval rendelkezünk mint akárki más a post végére, így külön érdekes lesz összehasonlítani a valóságot 5 hét és úgy 12 óra múlva a most leírtakkal! Tovább után bútorkölcsönzésről, lomizásról és az Allen House szolgáltatásairól!  

 

Címkék: albérlet craigslist bútorok madison wisconsin blog

Mind a ketten tudományos pályán mozgunk, így talán megengedtek annyi kitekintést ezeken a hasábokon, amennyi néhány karakteren belül esedékes lesz. Nevezetesen nagy ritkán a változatosság jegyében fel-fel raknánk egy-egy tudományos, technikai érdekességről szóló hírt, mert ezek az elérhető magyar médiában bizony elsikkadnak azon országrengető kérdések mellett, mint például hogy milyen fogkefét használ Alekosz akkor, amikor Kiszel Tündéhez megy interjúra. Természetesen nem kvantumtérelméletről lesz szó, sokkal inkább látványos, képzeletet megragadó újításokról. Tovább után színes 3D formák egy nyomtatóból!  

Címkék: wisconsin blog

(folytatás az előző post végétől) nevezetesen pénzt küldeni a tengerentúlra. Valamiért ez a vesszük a bankszámlaszámot és egyszerűen átutaljuk dolog nem igazán működik a kapitalizmus fellegvárában. A szó és az elektron elszáll, a papír úgy látszik megmarad. Noha nem kellett azért a kötegelt dollárokat egy postagalamb lábához gumiznom, de mire sikerült keresztülvinni a dolgot, már hasonlóan éreztem magam!

 

Címkék: nicole pénz feladás western union wisconsin blog

14. Zimmer Frei /T-38 nap/

 2011.07.11. 09:15

Úgyis olyan lesz a lakásunk, amilyenné mi tesszük!

-Erika-

Amikor elkezdtem írni a blogot, elterveztem miként is közeledünk majd az induláshoz a webes hasábokon, fokozatosan ráközelítve a pontos célpontra. Ehhez képest természetesen tökéletesen másként alakulnak a cikkek. Ennek jegyében ma a jövendőbeli lakásunkról lesz szó, és majd csak ez után ismerkedünk meg magával a várossal és az állammal. Tovább után megteendő yardokról, megvásárolandó holmikról, Zimmer Frei-ről, a pénzügyi folyamatok nehézségeiről és az Internet csodálatos vívmányairól, lehet több poston át is!

 

Címkék: nicole albérlet madison wisconsin blog

süti beállítások módosítása