170. Ha halljuk a dübörgést...

 2012.10.10. 08:13

De ugye eljössz még,
Ugye eljössz még,
Ha hallod majd az elefánt-dübörgést!”

-Karthago-

Nem az elefánt dübörgést fogjuk hallani, hanem ahogy Európa legnagyobb ultra csoportja a híres Südtribüne-n egyetlen hatalmas sárga falként felmorajlik majd, amint...

bvb.JPG

jose.jpgklopp.jpg

...amint bizony fellép a pályára nem csak Németország kétszeres címvédője, de a pálya másik oldalán – és ez számottevően fontosabb – a Real Madrid! Úgy bizony, már csak két hét, és Bajnokok Ligája csoportmeccsen láthatjuk Európa leghangosabb és legjobb atmoszférájú stadionjában a jelenkor egyik leglátványosabb játékát játszó csapatát és az általam már 15 éve rajongott, külön kategóriát képviselő Királyi Gárdát! A két őrült edzőt, Jürgen Klopp-ot és José „The Special One” Mourinho-t! Mondhatnánk két legyet egy csapásra, de a jegyárat figyelembe véve – amihez már csak neten lehetett hozzájutni, mert a Dortmund 66000 belépőjét kb. kivétel nélkül a bérletesek kapják – megfizettük mind a kettőt. 59-es szektor, 41. sor, ami pozícióját tekintve kb. fél úton van a csillagok felé (mind a két irányba:) ), de onnan is tökéletes rálátással nem csak a pályára, hanem szemből Európa legfantasztikusabb szurkolói csoportjára!

bvbhrog6.jpgMúlt pénteken olyan voltam, mint egy első bálozó diáklány: kb. 8 órát tépelődtem rajta, hogy mit vegyek fel megéri-e ténylegesen... Közben frissítgettem az oldalakat, lapozgattam az e-bayt, és konstatáltam, hogy a két hete még tényleg csillagászati jegyárak mára már lekúsztak a megfizethető tartományba (nem, nem a jegyen látható számig...). Aztán nagy nehezen elszántam magam, mert ebből úgysem lesz rendszer, mert ilyan évtizedenként csak egyszer van... Most pedig már hatalmas izgalommal és örömmel vettem kezembe a bilétákat! Szinte már fel sem tudom sorolni azon dolgok hosszú sorát, amelyekről azt gondoltam, hogy soha a büdös életbe nem fogom látni, hallani, meglátogatni... aztán mégis! Őrület, ami az elmúlt 2-3 évben történik, és őrület lesz az is, amint fülsiketítő füttykoncert köszönti majd Cristiano Ronaldo-t a Signal Iduna Parkban. Már most hallom a dübörgést... és igen, elmegyünk!

Címkék: sport Dortmund Real Madrid darmstadt blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr24830087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2013.04.12. 14:16:45

Mennyi volt a jegyek vegsö ara?

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2013.04.12. 23:19:16

@madbalee: 115 darabja. Ez alá lehetetlen volt menni.
süti beállítások módosítása