140. Dagadó vitorlák...

 2012.05.18. 07:14

„Meg kell tanulnotok megfordulni, mert ha elkap a szél, és csak mentek befelé, KJ nem megy utánatok, hogy visszahozzon!”

-KJ-

Az üdülő legnagyobb attrakciója - a fehér homok, a pálmafák és a varázslatos színű óceán mellett – minden kétséget kizáróan a sport „bódé” volt annak alkalmazottjaival. A csomagban benne foglaltatott mindenféle nem motoros alkalmatosság bérleti joga is – első délután fizettünk a jet ski-ért, mert Erika még nem ült ilyen tengeri paripán, de alighanem nem is mostanában jön majd el a következő alkalom -, és mi nem is voltunk restek részt venni minden bevezető oktatáson. Mikor máskor ülnénk fel egy kis vitorlásra, vagy próbálnánk meg szörfözni? Tovább után megszámlálhatatlan mennyiségű vízbe zuhanásról lesz szó!

Címkék: szörf kj bahamák wisconsin blog

139. A sör tudománya

 2012.05.16. 07:00

“In wine there is wisdom, in beer there is Freedom, in water there is bacteria.” 

-Benjamin Franklin-

Épp Charles Bamforth (több mint 150 tudományos cikk szerzője, mind a sörfőzésről) roppant szórakoztató előadásról jövök (az írás maga 1 hete született - a szerk.), amit muszáj megosztanom olvasóinkkal. Az előadás stílusát nehéz lesz visszaadnom, de nagyon sok érdekes információt megtudtam a sörről, melyet ugyan nem szeretek, és sose értettem, hogy lehet –főleg nagyobb mennyiségben- inni, de most legalább azt is megtudtam, miért vált az emberiség kedvelt italává. Erre a válasz a fenti idézetben van, ugyanis párezer évvel ezelőtt vizet inni igencsak veszélyes volt, mint ahogy az ma is az a Föld legtöbb országában. A sört pedig főzni kell, és a forralásnál megszabadul az ember a baktériumoktól.

 

Címkék: sör előadás wisconsin blog

138. America's got talent!

 2012.05.15. 07:00

„Ma este itt lesz a színpadon Magyarország 8 legjobb énekese!”

-Tilla-

Odahaza már rég eljött a pillanat, amikor a tehetségkutató show-k átfordultak önmaguk paródiájába, és a magukkal mit kezdeni nem tudó, feltűnési viszketegségben szenvedő műsorvezetők és zsűritagok éppen csak el nem kezdtek Kossuth-díjakat osztogatni a fentihez hasonló megmosolyogtató ömlengések közepette. Annyit bizonyára megtanultunk az elmúlt 5-6 évben, hogy a 10 millió szövetségi kapitány országa legalább 1 millió TOP10 énekest is kitermel évről-évre, akikre még több forintnyi SMS-t is hajlandóak vagyunk áldozni.  Ezen bőség ellenére mégis őszinte lelkesedéssel tudok bemutatni most valakit, kis túlzással egyszerűen csak az út széléről.

Címkék: zene florida wisconsin blog

"-Morning, Bob!

-Oh, good morning Gary. One Bahama Mama, please."

-Bob Kelso /Scrubs/-

Nem tudom, hogy az olvasók közül hányan követték figyelemmel a Scrubs sorozatát, de azok kedvéért, akik lemaradtak volna (itt most lehet, hogy Ronin és Ágin kívül mindenkihez szólunk), tovább után mellékeltük a vonatkozó videót. Nem állítjuk, hogy a minden igényt kielégítő szolgáltatások mellett a tengerpart néptelen lett volna, de azért a jelenlevők egy része számára nem volt teljesen idegen a Bob Kelso féle magatartás a bárok, hamburger sütők, éttermek Bermuda-háromszögében.

Címkék: tenger bahamák wisconsin blog

süti beállítások módosítása