Az elmúlt hetekben többször kaptam Facebook üzenetet, mailt, postagalambot olyan mondatokkal, mint: „csak itt írom”, „itt tudom küldeni”… Ennek prózai oka, hogy amióta a blog.hu bevezette az indapassos kommentelést, azóta jelentősen csökkent a hozzászólási hajlam, nyilvánvalóan a plusz regisztráció kellemetlensége okán (ezt még a floorball blogon éreztük meg igazán). Noha ez a folyamat sem vesz igénybe több időt, mint maga a bosszankodás a procedúra szükségességén, mégis próbálkozunk az olvasók komfortérzet szintjének emelésével. Első körben – igen, hajlandó vagyok porba alázni magam naivitásom kolosszális mivoltának prezentálásával – egy mindenki számára használható indapass accountot akartam közzétenni, de ez olyannyira nyilvánvaló blődség, hogy nem is értem, miként jutottam el egészen a megvalósításig… Hamar észhez térítettek – köszönet érte -, így tovább után jön egy köztes megoldás! 

Címkék: facebook

A kezdetekben már szó esett arról, miért is Madisonba megyünk, és kiktől kértünk, illetve kaptunk meghívót, de talán épp itt az ideje részletesen írni arról, pontosan hova is készülünk, és ott mit fogunk csinálni.

Utóbbit egyelőre én is csak körvonalakban látom, inkább az általam elképzelt jövőt tudom lefesteni.Tovább után mák, szalámi, szilícium-szilícium kettős kötések és Lexusok!

 

Címkék: mák konyhaművészet robert west organosilicon research center wisconsin blog

Ken Robinson szórakoztató és egyben elgondolkodtató beszédét tálaljuk így hétfő reggel az olvasók elé az iskola és a kreativitás kapcsolatáról. Megéri azt a 19 percet, még ha a munkahelyen nem is lehet lopva végignézni, ráadásul magyar felirat is van hozzá!

 

 

Címkék: oktatás kreativitás wisconsin blog

süti beállítások módosítása