Az elmúlt hetekben többször kaptam Facebook üzenetet, mailt, postagalambot olyan mondatokkal, mint: „csak itt írom”, „itt tudom küldeni”… Ennek prózai oka, hogy amióta a blog.hu bevezette az indapassos kommentelést, azóta jelentősen csökkent a hozzászólási hajlam, nyilvánvalóan a plusz regisztráció kellemetlensége okán (ezt még a floorball blogon éreztük meg igazán). Noha ez a folyamat sem vesz igénybe több időt, mint maga a bosszankodás a procedúra szükségességén, mégis próbálkozunk az olvasók komfortérzet szintjének emelésével. Első körben – igen, hajlandó vagyok porba alázni magam naivitásom kolosszális mivoltának prezentálásával – egy mindenki számára használható indapass accountot akartam közzétenni, de ez olyannyira nyilvánvaló blődség, hogy nem is értem, miként jutottam el egészen a megvalósításig… Hamar észhez térítettek – köszönet érte -, így tovább után jön egy köztes megoldás! 

Mégpedig a Facebook által gyártott modulok implementálása, amint azt több blogon láthatjuk manapság már! Ehhez még mindig kell Facebook account, de ez az olvasóközönség nagy részének rendelkezésére áll - továbbá ami nem szerepel a Facebook üzenőfalon, azt amúgy is csak elvétve olvassa akárki, a statisztikák elég komoly korrelációt mutatnak -, a többiek pedig még mindig regisztrálhatnak! :) Próba jelleggel tehát jöhet a Zuckerberg birodalom termékének beépítése.

 

Címkék: facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr583143394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása