Heti rövid híreink következnek, szponzoraink az Easton, a SEARS és a UPS lehetnének, de mivel mit sem tudnak erről a posztról, így alighanem a honoráriumot is elfelejtik majd kiutalni… ennek megfelelően nem fizetett termékelhelyezések találhatóak a posztban! 

Első ízben teszteltük le a már sokat emlegetett termék visszavételi szolgáltatást. Erre a SEARS áruházban került sor, ugyanis Erika több kivetnivalót is talált a frissen beszerzett télikabátban. A legbosszantóbb tulajdonsága a mérhetetlen ragaszkodás volt: ha az ember felveszi, baromi nehéz megválni tőle, ugyanis falánk cipzárral van megáldva, ami a lafincoló vékony anyagot nagy étvággyal kapja be szinte minden alkalommal. Miután a kabátot a nem kis hideg miatt leginkább állig felhúzva hordja az ember, ennek az eredménye az lett, hogy kétszer is ki kellett szabadítanom a fogságba esett áldozatot. A kabát alattomos ragadozó, a prédát megpróbálja túlmelegíteni, és így sütve elfogyasztani: beltérben pokoli meleg a termék… Ehhez jött még egy alig használt állapotban megrepedő zseb, ami már elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy kizarándokoljunk a bevásárlóközpontba. A cuccot gond nélkül vették vissza, bár hiányolták a cetliket, és megkérdezték, hogy ugye nem volt még napokon át hordva. Közöltem, hogy nem, kb. olyan elszántsággal, hogy egy vallató tiszt könnyesre röhögte volna magát az amatőr füllentésen, majd felmarkoltuk a pénzt. 1,5 óra múlva egy minőségibb példánnyal távoztunk, így nem maradtunk új kabát nélkül.  


Megérkezett a korcsolyám, ami nagy örömöt okozott, mert 99$-ért sikerült beszerezni egy 180-at érő példányt, amit hosszas keresés után sikerült fellelni. A szakértő hozzászólások szerint ez a legjobb ár/érték arány, mert sok tekintetben az Easton ezen szériája felveszi a versenyt a 400$-os csodákkal is. Felvettem, eltaláltuk a méretet is, és kényelmesebb, mint bármi, amit korábban próbáltam! Imádom a netes vásárlás komfortját és az UPS precizitását.  


A Badgers egy őrületes meccsen alulmaradt a pasadenai napsütésben: 45-38-ra kikaptunk az Oregon Ducks-tól A Rose Bawl döntőben, ezzel zsinórban két vesztes döntő áll a csapat statisztikájában. Nem volt esélytelen a meccs, de – és ezt csak nagyon halkan merem leírni is ebben a városban – megérdemelt volt a vereség… Nem akarunk nagy, szakértő véleményeket megfogalmazni, mert nem láttunk annyi meccset, de érzésünk szerint csapatunk kiszámítható játékot játszott, semmi meglepetést nem tudott okozni az eszeveszettül gyors ellenfélnek, ráadásul pedig nagyon buta hibákat is sikerült elkövetni: elpazarolt időkérés, a végén lejáró óra okozta meglepetés, stb. Jól szórakoztunk a South Unionban nagyon sokad magunkkal, de továbbra is tartom, hogy túl hosszú egy meccs… Reklámokkal együtt 4 óra volt.  Többet nem is írnánk a meccsről, vesztes mérkőzésről a floorball világban sem szokás megemlékezni...


Egy apró IT-s hír: az egyetemen kiderült, hogy létezik egy add-on az Office-hoz, aminek segítségével lehet Word-ben és PowerPointban is Latex-el szerkeszteni egyenleteket. Ez valószínűleg az olvasók elenyésző hányadában vált ki olyan katarzist, mint bennem, de mindenkinek megadom az esélyt: Elevatorlady a gyártó és Aurora a termék.  


Kezd összeállni a laborban a mérőberendezés, amiről most már igazán illene írnom egy hosszabbat, mert a végén még azt hiszitek, hogy az élet csupa nyaralásból áll ideát. Jövő hétre tervezek egy „hétköznap” posztot, persze nem hétköznapi formában.  


Továbbra is felhőfoszlánymentesen ragyog a nap… A helyiek számára érthetetlen, mi tudjuk, hogy velünk jött és értünk süt. Este biciklivel ugyan már nagyon-nagyon hideg van, de ma délután jócskán pozitív értéket mutatott a hőmérő Celsiusban is. Ez szinte már zavaró, mert a tavak a kanyarban nincsenek még mindig a befagyást illetően, pedig most már várjuk!  


Vasárnap Erika csoportjával egyetemben hivatalosak vagyunk Prof. West házába évnyitó partira, ami január elseje helyett került át ide, mert így alkalmas többeknek. Lelkesen várjuk és természetesen beszámolunk majd! Prof. Westhez kapcsolódó hír még, hogy ezen a héten ő tette fel a kérdéseket aggódva: mi a helyzet odahaza, mert hallotta a híreket a tüntetésről és a gazdasági helyzetről... mi várható, mindenki jól van-e otthon...

 
 

Címkék: vásárlás sport időjárás foci badgers sears robert west wisconsin blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr183523381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása