Az első két itt töltött napunkról még nem is csak kettő, hanem jóval több post is születik majd, de jelen pillanatban ehhez semmilyen feltétel nem adott (jelen pillanat= az Úr 2011. évében augusztus havának 21. napja, annak is éppen a pitymallata): egyrészt a kalóz módon begyűjtött kósza wifi jel lassabb, mint a körúti közlekedés taxisblokád idején, másrészt pedig még térdig járunk a csomagokban, amelyek elpakolásra várnak. Meghonosítunk egy új rovatot, a “Teasütik” címűt, mert ezek többnyire a reggeli készülődés alatt fognak születni, és csak néhány, egymással nem összetartozó, pár bekezdésnyi gondolatot tartalmaznak majd.

  • A benzin tényleg megdrágult! Szinte hihetetlen, de egy gallon (=3,78 liter) üzemanyag a legolcsóbb fajtából – ami a 87-es oktánszámot viseli (+/- 1, mert a memóriám az elmúlt napokban csorbát szenvedett, ugyanis a RAM-ok allokálásánál a vezetés és az olcsó berendezési tárgyak fellelése élvezett prioritást, mindez pedig alacsony energia szint melletti takarék üzemmódban történt) 3,59 $ - már ha még valaki követi a mondat elejétől a tartalmat. Ez annyit tesz, hogy literenként valamivel kevesebb, mint 1 $-t kell leperkálni, kb. 180 Ft-ot. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy ez NAGYON drága, épp 3x annyi, mint 2 éve Arizonában... 
  • Erika hivatalosan is szeretné megerősíteni, hogy a fánk rossz! Nem kicsit, nagyon! Komplexen, több irányból, és annyira megfoghatatlanul, hogy nehéz is szavakba önteni. Nem csak ízetlen és totálisan cukros egyszerre, de ragad és tocsog is... Ezzel eldőlt: nem leszünk rendőrök az USA-ban!  
  • A tévhitekkel ellentétben az USA-ban árulnak igen jó csokit is – ettől persze még volt értelme Sport szeletet és Szamos Marcipánt hozni ajándékba -, ugyanis a Lindt svájci prémium termék az otthoni ár feléért sorjázott számos társa közt a bevásárlóközpontban

Címkék: fánk benzin konyhaművészet wisconsin blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr813170090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R#8 2011.08.22. 23:10:22

Azért egész lelkesen tömtük magunkba anno :D Oké, nem itthoni szalagos, de azt nem is ötjük le tömény cuccokkal :D

009_ 2011.08.23. 08:11:44

Dave!
Én azért még nem mondanék le erről a csodás karrier lehetőségről csak a fánk miatt!!! :-)

009
süti beállítások módosítása