dreamliner2.jpgKicsit később mint gondoltam, de ezennel megszületett az első bejegyzés, egyúttal bemutatkozik az új közlési forma is! A hosszas mondatfüzérek kibogarászásának élményét felváltja az élő beszéd követése, ugyanis a Youtube lehetőségeinek hála audió anyag formájában érkezik a beszámoló, hogy "hallhassátok a hangom hangját". Az első - illetve inkább 0. - rész a repülésről szól, így most még nem lesz sok kép, de a későbbiek során saját felvételekkel szeretném színesebbé tenni a mondanivalót. Remélem, hogy így sikerül majd egy kicsit más szemszögből bemutatni az óceán innenső felét. 

Ez az első felvétel csak kezdeti tapogatózás, remélhetőleg a színvonal emelkedni, a játékidő pedig csökkenni fog. Nem gondoltam volna a mikrofon bekapcsolásakor, hogy ennyi ideig meg sem áll majd az adatrögzítés. Nem gond, ez is a dolog célja: megtanulni jobban előadni, és kicsit rendbeszedni a beszédért felelős áramköröket a szürkeállományomban, valamint alkalmazkodni egy megadott időkerethez (ami most nem volt). Legközelebb igyekszem 10 perc alatt, vagyis még egy egészségügyi határértéken belül maradni. Szintén a gyakorlás érdekében vágatlanul veszem fel az anyagot, hiszen egy előadás közepén sem állhatok meg sajnos, és tekerhetem vissza a mondandóm... Jöjjön tehát a felvéltel!

A terv szerint a szövegben említett hivatkozások mindig majd a beágyazott anyag után lesznek linkelve. Jelen esetben a be nem kevert főcímzene Bruce Springsteentől. 

Címkék: repülés berkeley blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr655433061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása