goldenblog-2012-a-blogok-nem-halnak-meg-28836.jpgKedves ismerősök - "Béláink az Úrban" -, akik ezidáig olvastatok minket, és jól szórakoztatok köreinkben! Ez úton tájékoztatnánk titeket arról, hogy egyrészt a blog cseppet sem ért véget hazaérkezésünkkel, mert nem csak rengeteg történet vár még rátok azok közül, melyek korábban elmaradtak, de várható a folytatás is egy másik földrészről – csak még némiképp üveges szemekkel keressük az elveszett órákat az életünkből –, másrészt ha úgy érzitek, hogy színvonalában és szórakoztató mivoltában a blog elért egy kritikus szintet nálatok, akkor tiszteljetek meg minket egy szavazattal az alábbi linken:

Kis gyűjteményünk ugyanis kvalifikálta magát a Goldenblog versenyére, azon belül is a Helyi.érték kategóriában bukkantok rá a jól ismert Madison, WI névre. Természetesen olyan esélyekkel állunk oda a rajtvonalra a profi blogokkal szemben, mint egyszeri hobbi autószerelő egy rally futamra a WRC-s csapatok mellé, de számunkra itt aztán tényleg csak a részvétel a fontos!

Hamarosan jelentkezünk új cikkel – a kilométerszámláló közben azért aktualizálásra került –, addig is kellemes nyárutót mindenkinek!  

Címkék: wisconsin blog

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor egy szép napon ráébred, hogy több pénze van, mint ideje.”

- Chris Anderson -

amazon.jpgA fenti pillanat még nem jött el - vagy legalábbis nem vettük észre -, de kétségtelenül van igazságtartalma a mondatnak: a vásárlásra rendszerint csak két dolgot sajnálunk, a ráfordított időt és az elköltött pénzt. Különösen igaz ez rám, aki nagyjából annyira rajong a boltok közti tájékozódási futásért, mint kajakosok az orkán erejű szélért. Éppen ezen okból kifolyólag fog hiányozni odahaza a vásárlás amerikai módja, valamint a remekül működő használt termék adás-vételi piac. Tovább után ajtó elé letett elektronikus cuccokról és a hazautazás okán történő portéka kiárusításról lesz szó.

Címkék: vásárlás amazon craigslist wisconsin blog

164. Mélyhűtve

 2012.08.07. 06:10

A hőmérséklet holnap +40 és -20 Celsius közt várható.” 

-tévedhetetlen időjós /Garfield/-

lg-air-conditioner.jpgA bevezetőidézet ellenére nem az időjárásról lesz szó – annál még jóval több témát kell érintenünk, sem mint hogy legyen időnk holmi üres fecsegésre a napsütötte órák számáról –, legalábbis nem a természetes komponenseiről. Az élet egy olyan összetevőjére szeretnénk rávilágítani, ami merőben eltér az otthonitól, egyszersmind gyökeresen meghatározza a mindennapokat. Ez pedig a mesterséges időjárás, vagyis a légkondicionálás, amire érzésünk szerint a nemzeti össztermék jelentős hányadát költik a nagy víz innenső oldalán.

Címkék: energia légkondicionálás wisconsin blog

Félig Ázsia, de egészen Balkán”

-Kozmosz-

Nem gondoltam volna, hogy éppen az Olimpia kapcsán fogunk újabb mélypontokat elérni a magyar sajtónak és közéletnek hála, de hát amint arra már a Blöffben is rámutattak: „Soha ne becsüljük le az emberi hülyeség hatalmát!”. Én minden tapasztalat ellenére újra és újra elkövetem ezt a hibát, így mindig újra őszintén fel tudok háborodni a magyar internet színvonalától. Különösen olyan esetekben, mint a mostani, amikor tényleg csak annyi lenne a dolgunk, hogy elégedetten hátradőljünk, és örüljünk a TV készülék előtt! De nem, mi nem érjük be ennyivel!

Címkék: vélemény wisconsin blog

süti beállítások módosítása