goldenblog-2012-a-blogok-nem-halnak-meg-28836.jpgKedves ismerősök - "Béláink az Úrban" -, akik ezidáig olvastatok minket, és jól szórakoztatok köreinkben! Ez úton tájékoztatnánk titeket arról, hogy egyrészt a blog cseppet sem ért véget hazaérkezésünkkel, mert nem csak rengeteg történet vár még rátok azok közül, melyek korábban elmaradtak, de várható a folytatás is egy másik földrészről – csak még némiképp üveges szemekkel keressük az elveszett órákat az életünkből –, másrészt ha úgy érzitek, hogy színvonalában és szórakoztató mivoltában a blog elért egy kritikus szintet nálatok, akkor tiszteljetek meg minket egy szavazattal az alábbi linken:

Kis gyűjteményünk ugyanis kvalifikálta magát a Goldenblog versenyére, azon belül is a Helyi.érték kategóriában bukkantok rá a jól ismert Madison, WI névre. Természetesen olyan esélyekkel állunk oda a rajtvonalra a profi blogokkal szemben, mint egyszeri hobbi autószerelő egy rally futamra a WRC-s csapatok mellé, de számunkra itt aztán tényleg csak a részvétel a fontos!

Hamarosan jelentkezünk új cikkel – a kilométerszámláló közben azért aktualizálásra került –, addig is kellemes nyárutót mindenkinek!  

Címkék: wisconsin blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr144721912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása