147. Wild Wild West

 2012.06.04. 06:48

A sziklás hegyek ma neked díszelegnek,
S az itt lebegő sasok érted keringenek.

Június másodikán eljött a nap, amikor ismét személyes kontaktusba léphettünk az otthoniakkal: átmeneti országunkba érkeztek testvéreink és az arizonai kalandozás után ismét megtisztel minket a nagy ZS is jelenlétével. Hozzájuk csapódik még German és Priscilla Tucsonból, hogy együtt megtölthessünk egy kisebb vagyonért bérelt kisbuszt, és nekivágjunk a vadnyugatnak, ahol az élővilágot úgy kell kerülgetni, ahol a kanyonoknak nem lehet látni az alját, ahol a Sziklás-hegység az égbe nyúlik, ahol a hőmérséklet 42 és -8 fok közt várható…  

A terv több mint ambiciózus, lényegében 12 nap alatt keresztben átszeljük az országot kis túlzással Mexikótól Kanadáig. Kicsit pontosabban Las Vegas-tól Missoula-ig. 6 világhíres nemzeti park (Zion, Bryce, Arches, Yellowstone, Grand Teton, Glacier), 4000 km, 8 különböző hotel, 1 élmény! Az útvonal alább (kicsit távolítani kell...), a beszámolók pedig szép sorjában egész hónapban!


View Larger Map

Címkék: rocky mountains wisconsin blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr174561422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása