Folyamatos műsorunkat egy kis közjátékkal szakítjuk meg, melyet szándékosan nem reklámhely névvel illetünk. Tudományos kitekintőnk ezúttal egy olyan fejlesztést villant fel, mely egyenesen a University of Wisconsin-Madison-hoz köthető, közelebbről is a helyi Polimertechnika Tanszék és a Resilient Technology együttműködésének gyümölcsöző eredménye. Tovább után szögleteken gördülünk!

 

 

Mint már említettem, az emberiség legnagyobb találmányai közé soroljuk a fagylaltot és a Google-t, de egyesek még mindig a keréknél tartanak. A kerék evolúciója során sok változáson ment keresztül, és valószínűleg még mindig nem érte el a tökéletességet. Különösen kritikus a szerepe például a harcmezőkön, ahol a hagyományos pneumatikus rendszer bizony könnyen megsérülhet. Ezt kiküszöbölendő készült el a videon látható (klikkelni kell, mert nem beágyazható) méhsejt jellegű prototípus, mely a laikus szem számára is lenyűgöző strapabírásról tesz tanúbizonyságot a Hammer tengelyeire erősítve.

Címkék: uow m wisconsin blog

A bejegyzés trackback címe:

https://wisconsin.blog.hu/api/trackback/id/tr433083767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása